FormulaSpeed 2011 COMING SOON! THIS JULY!


  ГП на Турция - Коментари

  Centa
  Centa

  Posts : 68
  Join date : 2010-02-20

  ГП на Турция - Коментари Empty ГП на Турция - Коментари

  Post  Centa on Sun Jun 06, 2010 2:50 pm

  вие сте ; след малко коментари от 1-те четирима в този старт

  ___________________________________
  Ей ги и тях :
  [17:48:03] [v]MaSsA™️ каза: Така нека започнем с едно честито на първите четирима в ред : Мариян Христов за Макларън ; Христо Христов за Ферари ; Димитър Центелович за Хонда и Боян Минков за Макларън.
  [17:48:32] [v]MaSsA™️ каза: Маро пол и победа за теб как се чувстваш в този момент след едва 5 старт за теб ?
  [17:50:31] Мариян Христов каза: Чувството е невероятно , имах късмет в квалификацията и стартирах първи . След старта успях да остана на първа позиция и се движих с добро темпо за себе си до времето на първия стоп . При влизането си в бокса се ударих от където получих повреда в болида но продължих макар с по-бавно темпо и до финала карах сам .
  [17:51:13] [v]MaSsA™️ каза: Доволен ли си от постигнатото и мислиш ли за победа и в канада
  [17:51:35] Мариян Христов каза: Доволен съм , но за победа в канада дори и не си помислям
  [17:52:07] [v]MaSsA™️ каза: А защо пистата е доста сложна и може би тук лежи изцяло на таланта а твоят не е за подценяване ?
  [17:52:43] Мариян Христов каза: В Турция имах късмет , но всички знаем как лети Боби по пистата и смятам ,че там ще е недостижим
  [17:53:08] [v]MaSsA™️ каза: Само времето ще покаже , благодарим ти след малко ще се върнем при теб
  [17:53:41] [v]MaSsA™️ каза: Ицо силен старт за теб изпълнен с доста вътрешни отборни битки и такива с Боби , как ще го коментираш ?
  [17:57:33] Христо Христов каза: С 2 думи - трудно и интересно състезание. Тръгвам си от Турция със смесени чувства, защото 2-то място е доста добро класиране след всичко, което стана на пистата. От друга страна отделих доста време за подготовка и въпреки това очаквах по-добро темпо в състезанието. Битките бяха чисти, от което съм много доволен. Колата обаче не се държеше така, както ми се искаше и се налагаше доста пъти да се защитавам.
  [17:59:16] [v]MaSsA™️ каза: 6 обиколки преди финала зрителите станаха свидетели на битка на обратната права между теб и Хондата която за малко да се превърне в ситуацията Фетел / Уебър , но се разминахме на косъм и с това , по рано пък имаше инцидент с Иво , какви са целите ти за Канада ?
  [18:02:22] Христо Христов каза: Наистина ситуацията ми напомни много за Ред Були-те. Аз бях застанал плътно вляво, ти обаче искаше да минеш също оттам и докато гледам къде се намираш точно, изпуснах точката за спиране. С Иво също имахме интересни моменти, но отново моя грешка му позволи да мине пред мене. Важното е, че всичко мина чисто без инциденти. Що се отнася до Канада, това е писта, която ми е доста трудна и просто ще гледам да карам с добро темпо през цялото състезание и да не допускам грешки.
  [18:02:58] [v]MaSsA™️ каза: ок благодаря ти след малко ще се върнем при теб
  [18:03:45] [v]MaSsA™️ каза: Боби ти завърши 4-ти в старт в който потегли 13 , дали тази стартова позиция пък не ти донесе късмет , що се отнася до представянето ти тук ?
  [18:08:21] Боби Минков каза: Още в началото на обиколка 2 бях четвърти, дори не очаквах да се придвижа толкова бързо в челото. Пред мен бяха Мариян, Стефан и Ицо, мислех си че с тях ще бъде битката до финала, не стана така.
  Знаех че съм с 1 стоп, както и Ицо, но за другите не предполагах, останах изненадан от темпото на Иво, който дори имаше повече гориво в първият си стинт от мен. Доволен съм от 4-тото място, по-напред може би щях да съм 2-ри , тук лага ми изигра лоша шега.
  [18:09:31] [v]MaSsA™️ каза: Как оценяваш битката преставянето на Маро и въобще битките ти с Иво , Ицо и Хондата като последната беше до последния завой
  [18:13:49] Боби Минков каза: Маро беше недостижим според мен, самият факт, че той беше единствения в челото с 2 стопа сам говори за себе си. Ицо направи грешка на влизането си в бокса, там го изпреварих, но след това го пропуснах, не помня какво точно стана. С Иво беше доста интересно, на моменти на ръба и то не само в края на дългата права, а по цялата писта, може би имахме няколко спорни момента, но аз ги определям като рейс инциденти, нямаше как да контролирам позицията си спрямо неговата от лаг. Хм, на самия финал догонвах Хондата на Митьо, който бързаше да грабне последното място на подиума, завършихме гума до гума, не лош финал Smile .
  [18:14:40] [v]MaSsA™️ каза: мерси Боби а ние се връщаме при Маро
  [18:15:12] [v]MaSsA™️ каза: Маро твоите пожелания към феновете на лигата и колегите ти и финални думи от теб
  [18:16:07] Мариян Христов каза: Пожелавам на всички много победи за напред , конкоренцията стана голяма,и с добра подготовка всичко се получава.
  [18:16:19] [v]MaSsA™️ каза: мерси
  [18:16:33] [v]MaSsA™️ каза: ицо последни думи и пожелания от теб към колеги и фенове на лигата
  [18:18:57] Христо Христов каза: За мене лигата върви в правилната посока и се надявам да продължаваме да се развиваме все повече и повече. На всички пилоти пожелавам късмет в състезанията и много вълнуващи битки.
  [18:19:10] [v]MaSsA™️ каза: мерси
  [18:19:16] [v]MaSsA™️ каза: чкаме същото и от боби
  [18:19:39] Боби Минков каза: Пожелавам им да се трудят за идните стартове, за да не допускат грешки и ще са по конкурентни. Нямам търпение да видя класирането в близкото бъдеще.
  [18:20:00] [v]MaSsA™️ каза: мерси и приятен ден на всички вас

  ______________________________________________
  Димитър Центелович :
  Направих много силна квалификация в която в последния сектор изгубих цели 8 десети което ми коства пол пъзишъна
  Направих добър старт и в първата обиколка задържах втора позиция след което се завъртях и докато се осъзная станах 8-ми.
  Малко по малко наваксах изгубеното , влезнах в няколко битки с Ивайло Иванов който макар проблемите си се защитаваше великолепно но допусна грешка и го минах .
  Настигах Боби и Стефан като Стефко го минах и влезнах в Бокса в следващата обиколка.
  От там насетне силно темпо и успях да мина Боби и Ицо преди второто спиране като на обратната права за малко да стане като Фетел и Уебър но и тва го избегнахме.
  Последните четири обиколки карах с гуми супер софт и записах 1:29.082 като най бърз тур за мен и втори по бързина за този старт
  В последната обиколка с Боби карахме гума до гума до финала и все пак удържах и завърших 3-ти за което съм страшно доволен въпреки глупавите грешки
  Очаквам силен старт и точки в Канада

   Current date/time is Sun May 26, 2019 11:48 am