FormulaSpeed 2011 COMING SOON! THIS JULY!


  БГФЦ Newspaper/Новини

  Centa
  Centa

  Posts : 68
  Join date : 2010-02-20

  БГФЦ Newspaper/Новини Empty БГФЦ Newspaper/Новини

  Post  Centa on Sun Jun 20, 2010 8:35 am

  Само броени часове остават до ГП на Канада , 8-я старт от Шампионата а пилоти и обори трескаво се подготвят за този старт.
  пистата за ГП на Канада участва за последно в Календара на Формула 1 през 2008 година и е едно от трасетата - ветерани в този спорт.
  Ето какво заявиха момчетата от Макларън за този старт :
  Дотук сме били на Пол пъзишън във всеки един старт от началото на сезона , имаме и 4 победи благодарение на страхотния болид и добрите пилоти. Очакваме тук нещата да продължат в същия дух и се надяваме на двойна победа.
  Конкурентите им от Ферари пък коментираха така :
  Очакваме доста труден старт , определено няма да сме най бързи тук , конфигурацията на пистата не е от най цветущите но какво да се прави. Все пак всичко останало освен точки в този старт ще бъде сметнато за провал.
  От началото на сезона БМВ изпитват трудности , все пак от тима залагат на силно преставяне този старт :
  Имахме проблеми които мисля че преодоляхме , имаме 2 подиума този сезон и общо 3 влизания в зоната на точките. Тима иа ресурси и се надяваме да покажем какво можем тук , пистата е удобна и е на конфигурацията на болида , надяваме се на добър старт .
  Какво да кажем за тима на Рено . От началото на сезона тима има доста проблеми и пропусна ГП на Австралия и Малайзия , от тима направиха решаващ ход като взеха Боби Минков за 1 старт. Дали това ще е краят на кризата за момчетата от Рено ще разберем днес.
  От Уилиамс имат едно , две силния представяния и от тима очакват точки , дали това ще стане ще видим днес а пилота на тима Бончев изяви желание за влизане в точките в ГП на Канада.
  От Хонда днес очакват силно представяне от Центелович който от началото на сезона няма разочароващо представяне и държи тима в 3 позиция при конструкторите , от тима ще се опитат за подиум.
  Останалите тимове : Тойота , Супер Аугури , Торо Росо и Ред Бул имат само 1 цел днес : Колкото се може по напред , но дали така ще стане ще разберем днес в 15:30 когато започва квалификацията за ГП на Канада
  _________________________________________
  Изработил : Димитър Центелович

   Current date/time is Thu Apr 18, 2019 8:59 pm